Camping De Grevelingen

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

#Smitty

jun 2025

We verbleven hier 3 nachten, een fantastische plek en heel erg goed onderhouden. We verbleven op het veld met andere campers omdat alles volgeboekt was. Het veld was geweldig en ook goed onderhouden, en er was genoeg ruimte en elektriciteit voor iedereen. Je moest een stukje lopen naar de douches, maar dat was prima bij mooi weer. De douches zijn schoon en voldoen aan de normen. Je hebt geen muntjes of iets dergelijks nodig.

joep2016

aug 2024

Prachtige camperplaatsen tegen de dijk aan . vriendelijk ontvangst , we komen zeker nog een keertje terug met de camper

TeLeCamp

aug 2024

De camping op zich is prima. wij konden wegens de drukte even geen andere plek vinden en zijn hier heel goed geholpen. Alles netjes ook. Maar dan heb je op de plek zelf te maken met andere mensen. Buurman vindt dat wij niet goed staan want zijn camper staat anders. Andere zit de hele dag te bellen via de speaker en dan al die honden overal. Vreselijk! blaffen steeds, overal laat men ze pissen. Kinderen door de bosjes over ons terreintje, etc.

Havenweg 1

3244 LK, Nieuwe-Tonge, Nederland

Camper- en kampeerplaatsen op camping aan het Grevelingenmeer - Quickstop mogelijk [19-10u] - snackbar in het weekend/vakanties - jeu de boules - centrum Nieuwe-Tonge 4km

20 mrt t/m 31 okt

CKE - Camping Key Europe

ACSI - Campingcard

ACSI - Campingcard

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!