kampeerplaatsen op natuurkampeerterrein van de Groene Koepel - natuurkampeerkaart verplicht [verkrijgbaar op de locatie] -
centrum 9.5km
Vogelaardreef 31
2204 AA, Noordwijk, Nederland€ 24,50 • 30 mrt. t/m 2 okt.
KortingskaartenWe werden geweigerd vanwege ons hondje. Kon alleen, als zij in de camper zou verblijven. Hadden ze zo afgesproken met elkaar. Meer reden kon de dienstdoende beheerder niet geven. Zijn maar weer vertrokken. Jammer, blijft een mooie plek.
Zo blijkt niet elke recensie betrouwbaar. Er was inderdaad een boekingsfout gemaakt. daarvoor zijn excuses, alternatieven en zelfs korting ter compensatie aangeboden. U mag er op vertrouwen dat Goedkamp haar uiterste best doet het de gasten zo veel mogelijk naar de zin te maken.
LET OP: de reserveringen bij deze camping zijn onbetrouwbaar! Op 1 februari boekten wij, op ons verzoek, plek C27. Dit werd per email bevestigd. Bij aankomst bleek dit zonder overleg of communicatie door de backoffice (lees: bestuurslid) omgezet in een andere ongewenste plek. Ongedaan maken bleek niet mogelijk. Het verpestte flink onze pret en vertrouwen in Stichting Goed Kamp. Op onze email/klacht kregen wij geen reactie.....
lees meerLozen cassettetoilet
Stroom (4A)
Vuilnisbak
WiFi
Speelgelegenheid
lees meerVogelaardreef 31
2204 AA, Noordwijk, Nederland52° 17' 41" N
ruigenhoek@goedkamp.nl
€ 24,50 • 30 mrt. t/m 2 okt.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Stroom (4A)