Wij vonden het leuk. Vriendelijke ontvangst, ongecompliceerd. Alles wat je nodig hebt...we komen graag terug. LG Hilke en Olaf
prima plaatsen op deze camping. behulpzaam en plezierig vervangende eigenaren. we begrijpen dat het sanitair wordt uitgebreid. dan kunnen wij alleen maar ondersteunen dat het nodig is. plezierig verblijf gehad met goede mogelijkheden om te fietsen in de mooie natuur en dorpjes. we komen zeker een keer terug
lees meerhier een lang weekend gestaan na een vriendelijk ontvangst mooie ruime plaatsen mooi schoon sanitair in een mooie omgeving om te fietsen en te wandelen wij komen zeker terug
Kraaierslaan 30
2204 AP, Noordwijk, Nederland52° 16' 22" N
info@camperplaats-guldenroede.nl
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons