Jachthaven Marina Numansdorp

• WiFi

3.6

Eradusa

okt 2025

Wij vonden dit een hele fijne locatie om met de camper te staan. Leuke plaatsen aan de jachthaven met ook het zicht op de Haringvlietbrug. Goede beveiligd met camera's en verder ook goede faciliteiten. Er zijn 5 camperplaatsen , maar bij drukte proberen ze toch ruimte te maken om je toch een plekje te geven. De havenmeester en het team zijn erg vriendelijk en denken met je mee.

Er zijn 7 plaatsen, allemaal met elektriciteit (inbegrepen). Helaas moet je daarvoor betalen, ook als je het niet nodig hebt. Toiletten en douches zijn goed en schoon. TV-ontvangst is mogelijk. De camping is relatief rustig, maar voor € 19,60 heb je water en elektriciteit. Vers water is moeilijk te verkrijgen en je moet het chemisch toilet en grijs water zelf meenemen. Dat is 🙁! Vandaar 3 sterren, ondanks de zeer vriendelijke havenmeester 🤷‍♂️ Telefonisch aanmelden!

Knausrich

mei 2025

Op onze vraag via e-mail vóór aankomst werd wel gereageerd, maar toen waren we al vertrokken. Dat vonden wij dus niet leuk. Onderweg bleek onze navigatie een route te hebben aangegeven die niet geschikt was voor onze auto. We belden snel om te voorkomen dat we nog een paar kilometer zouden verspillen, want er was nog plek. Bij aankomst werden we zeer hartelijk ontvangen en kregen we informatie over de locatie en de faciliteiten. De plaats heeft voor

Veerweg 7

3281 LX, Numansdorp, Nederland

51.72065 4.41762

gelegen op jachthaventerrein, naast golfterrein - bewegwijzering golfclub volgen - bij aankomst contact opnemen met havenmeester in havenkantoor of +31 186 650415 - buiten seizoen eerst bellen - kleine maaltijden verkrijgbaar in gebouw havenmeester [hospitality room] - uitzicht Hollands Diep - barbecue - picknicktafel - centrum 1,5km