Vertoeven bij Verhoeven

• Honden toegestaan

• Vuilnisbak

RiaKleine

nov 2025

Wij hebben hier in 2025 3x gestaan; dit bevalt heel goed. We gebruiken deze plek als uitvalsbasis om onze dochter te zien volleyballen in Sliedrecht. Perfect te fietsen. Mooie uitzichten en omgeving, nette en schone voorzieningen, heel vriendelijke eigenaren! We komen hier zeker weer terug in 2026. Fam. van Kerkvoorde

M

Melissavdw1984

okt 2025

Mooie, propere camperplaats. Alles aanwezig wat we nodig hadden! Leuk dat de mogelijkheid er was om fietsen te huren. Zo hebben we een mooie fietstocht kunnen maken. Voor ons zeker een aanrader!

c

campermaatjesnl

okt 2025

de eerste woorden waren "dit niet de bedoeling "!! daarna was er weinig begrip . we kwamen aan in de regen en hadden via het info bord gelezen dat we een plekje uit mochten zoeken . ons eerste plekje stond niet echt waterpas ...dus daarna gekozen voor een ander plekje...met het verplaatsen hebben we over het gras gereden dat naast het verharde stuk ligt. blijkbaar is dit gras heilig. wij voelde ons niet meer welkom en zijn weg gegaan

Oosteinde 8

2969 AS, Oud-Alblas, Nederland

Locatie met camperplaatsen in landelijke omgeving - uitzicht op weilanden en molens - rust en ruimte - centrum 3km

1 mrt t/m 27 mei

28 mei t/m 1 jun

2 jun t/m 5 jun

Toon alle tijden en prijzen