Midicamping Van der Burgh

• Honden toegestaan

S

Schrauwers

nov 2025

camperplaats vonden wij klein. we waren er in november douche en stroom zit niet in de prijs inbegrepen wij betaalden 24,70 euro voor 1 nacht. waarvan 1,80 stroom 3kwh. camping is verder goed en schoon. Goed gelegen en lekker restaurant op 3 km.

Kite-Bulli

aug 2025

De kampeerplaatsen zijn ruim en de percelen met 6-8 plaatsen zijn omgeven door heggen, wat we erg prettig vonden. Het sanitair is modern en schoon. Wat we wel jammer vonden, is dat de toiletten aan de buitenkant van het gebouw zitten, waardoor het 's nachts behoorlijk koud kan worden. Warm water in de douche kost 50 cent en het water loopt ongeveer vier minuten. Er is geen meter. Met lang haar is het te krap, omdat de meter niet stopt als je hem uitzet.

bessie6782

aug 2025

heerlijk rustige camping erg genoten met zoon van 9 die heerlijk op skelters kon rond rijden! prachtig schoon sanitair en hele vriendelijke eigenaren! honden zeer welkom en worden netjes uitlaten tegenover de camping!

Voet- of Kraagweg 9

3235 LL, Rockanje, Nederland

mooie familiecamping - modern sanitair - kinderboerderij - evenementen voor kinderen - broodservice - op zondag friteskraam - strand 2km - - Aquaparc splash, dag recreatie strand Hellevoetsluis - centrum 2km

1 jan t/m 20 apr

21 apr t/m 27 apr

28 apr t/m 7 mei

Toon alle tijden en prijzen

SVR - Stichting Vrije Recreatie

ACSI - Campingcard