Geen ACSI-tarief.
locatie gelegen direct aan de duinen - op loopafstand van het strand - strandpaviljoen - snackbar, winkeltje - buitenzwembad - centrum 2km
Duinrand 11
3235 CC, Rockanje, Nederland€ 32,84 • 28 mrt. t/m 30 okt.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenGeen ACSI-tarief.
sorry hoor maar een camping waar mijn huisdieren niet welkom zijn kan van mij geen enkele waardering krijgen en zullen ze mij ook niet zien.
In juni een paar nachten gestaan. Al is het een grote gezinscamping, werden wij aangenaam verrast door de ruime opzet van de camping en de camperplaats die wij hadden. Sanitair was goed verzorgd de hele dag door en winkeltje voor vers brood en diverse levensmiddelen vlakbij de camperplaatsen. Prachtige fietsroutes door het Voornes Duin als je de camping verlaat.
lees meerWasmachine
lees meerDuinrand 11
3235 CC, Rockanje, Nederland51° 52' 57" N
waterbos@molencaten.nl
+31181401900
€ 32,84 • 28 mrt. t/m 30 okt.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenWasmachine