Boerderijcamping Jachtlust

• Honden toegestaan

D

Dvdb

nov 2025

Wij hebben al eens eerder hier tot tevredenheid gestaan. Aangezien wij een familiefeest in Sassenheim hadden, heb ik gevraagd of wij, ondanks de seizoenssluiting, hier toch een nachtje mochten blijven. Dat was geen probleem, alleen de douches waren buiten gebruik. Voor ons geen probleem dus. Fijne eigenaren waarmee wij leuke gesprekken hebben gehad. Hartelijk dank dat wij er toch mochten staan.

JokWil

aug 2025

vriendelijke ontvangst. schoon simpel sanitair. veel last van vliegen een meststank, maar ja het is natuurlijk een veebedrijf. Het zou beter zijn om het kampeerveld te verplaatsen wat verderweg van de koeienstallen en de mesthopen .

Bodegraven19

jun 2025

Hier een 5 tal nachten gestaan, prima! Rustig en zeer schone sanitaire voorzieningen met heerlijk warme douche. Goed te fietsen naar strand en stadjes in de omgeving.

Jacoba van Beierenweg 148

2215 KX, Voorhout, Nederland

Camperplaatsen en kampeerplaatsen op SVR camping - bij boerderij - inchecken na 11.00 - uitchecken voor 11.00u - Keukenhof 3km - bloemencorso in voorjaar door centrum Voorhout - treinstation in centrum - centrum 3km

20 mrt t/m 31 mrt

1 apr t/m 30 apr

1 mei t/m 28 mei

Toon alle tijden en prijzen

SVR - Stichting Vrije Recreatie