en campers zijn zeker welkom en worden hoffelijk en vriendelijk ontvangen en begeleid echt niets van te zeggen vergat ik te zeggen bij vorige melding 😉
Ik snap niet dat er in een vorige review werd gezegd dat camperaars niet welkom zouden zijn. Wij hebben met 2 campers hier 3 nachten doorgebracht en we waren niet de enigen! Fijne, schone camping met schaduw en op loopafstand van het centrum van Struga, wat een gezellig klein stadje is. Kleine speelgelegenheid voor onze kids, maar vlakbij is een strandje met speeltuintjes. Enige nadeel is dat er tijgermuggen zitten, maar dat zal overal hier zijn.
lees meerGeweldige plek om te verblijven. Prachtig pand schoon, toiletten, extra service, aandacht voor detail, gastvrij persoonlijk. Geniet ervan om te blijven en zal terugkomen!
lees meerVlado Maleski 5
Struga, Noord-Macedonië41° 10' 24" N