Asfalt Camp [Egenes Camping]

CM84

aug 2025

Mooie plek aan het water. Zoals meer beschreven te weinig sanitaire voorzieningen. 2 badkamers waarin ook het toilet zit. Dus zijn 2 mensen aan het douchen, is het toilet niet te gebruiken. Geen elektriciteit genomen, absurd duur 75 kronen! Inchecken ging verder prima na het lezen van het informatiebord..

JCGcamper

aug 2025

kale asfaltplaats. voorzieningen karig. was onze eerste plek in Noorwegen, we hebben nog vele betere gezien. maar goed, je kunt er staan en het voldoet als je niet te veel eisen hebt. er is ook een camping bij, die vonden wij prijzig voor hoe het er uit zag

kleineseele

jul 2025

We hebben hier twee heerlijke nachten doorgebracht met een prachtig uitzicht. Heel schoon, rustig en vriendelijk. Ja, Noorwegen is duur, maar dat weet je als je weggaat.

Sekundær Fylkesveg 929

Flekkefjord, Noorwegen

gelegen direct aan het water - eerst melden bij receptie Egenes Camping [sitecode 12293] 700m - ook camperplaatsen op Egenes Camping zelf beschikbaar [sitecode 12293] - centrum 4,5km

NOK 240,00