Kongsgård bobilparkering

• Lozen afvalwater

• WiFi

m1959

sep 2025

Prima plaats om te overnachten voor of na de Ferry. Gelijk een bezoek aan Kristiansand. De 3 sterren is vanwege de betaalautomaat die slecht werkt. Samen met een Zwitserse dame zijn we eruit gekomen. Je betaalpas héééél langzaam invoeren en een beetje geduld.

Reteptrip

aug 2025

Een goede plaats om een nacht te staan om de volgende dag de ferry te nemen. In hoog seizoen moet je hier wel voor 18:00 zijn voor een plek. Er is in de buurt en kip frituur die heel populair is bij de Noren in de buurt. Ook is er een Griek stand en supermarkten. Hou wel rekening met de vliegtuigen die in de buurt op stijgen. Mijn zou de sevice kunnen verbeteren door je betaling aan een pascode te koppelen voor sanitair. Dit is er helaas niet.

-robje

jul 2025

prima plekje om te staan voor een nachtje wachten op de bood. Er stonden 2 kraampjes 1 met kip en een griek waar je eten kon halen. stroom kan je met een meterpaal aanschaffen als je wilt. we zagen wel iemand zijn chemisch toilet schoonmaken van binnen met de drinkwaterslang....... bijvullen hebben wij maar even overgeslagen.. niet heel hygiënisch

Ægirs vei 24

4632, Kristiansand, Noorwegen