Mooie omgeving maar geen leuke plek om te staan.
gelegen aan Hardangerfjord - centrum 100m
Skålafjæro
5470, Rosendal, NoorwegenNOK 250,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenMooie omgeving maar geen leuke plek om te staan.
Toegang van terrein is rommelig, het is even zoeken naar de faciliteiten hier. Mooi uitzicht als je langs de rand van het fjord kan staan op gras. Wasmach. en droger beschikbaar, gebruik 20 NKr, per app. Museum bij Tourist Info is mooi, Steinpark is aanrader. Erg leuk: muurschilderingen van Gaute Haugland die in de omgeving van de CP te zien zijn. Wandeling naar waterval en langs Baroniet mooi.
lees meerZoals al gezegd: een rommelig industrieterrein. Minimale sanitaire voorzieningen. Op reis willen wij zo niet staan. Wij zijn doorgereden
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
Vuilnisbak
Mooie omgeving maar geen leuke plek om te staan.
Skålafjæro
5470, Rosendal, Noorwegen59° 59' 8" N
rosendalstunet@kvinnherad.kommune.no
NOK 250,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenLozen cassettetoilet