Lillehammer Camping

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

temootje

aug 2025

heel mooie plek om te staan. je kan best online op voorhand je plek al vastleggen, dan kan je dichter aan het water staan. wij stonden op plek 64. als je aankomt, kan je digitaal inchecken. vergeet dan niet om direct je douche bij te betalen (15kr). je kan makkelijk nr centrum van daar uit. wij hebben een fietstocht gedaan van een 24km langs beide zijden van Mjøsa. En ‘s avonds gegeten in centrum.

Ervan

aug 2025

Grote camping aan het Mjøsameer. Redelijke staat van onderhoud. Toiletgebouw 1 (bij receptie) is goed, toiletgebouw 3 is ondermaats. Camping heeft een vaste Italian foodtruck met terras. De betere plaatsen, op asfalt, zijn voor campers >8 mtr. Drinkwaterkraan direct naast toiletdump is niet hygiënisch, maar er zijn voldoende andere waterkranen.

karinslegers

aug 2025

Prima grote stadscamping aan het meer. Leuke wandeling naar het centrum (het café in het park is een aanrader), ongeveer 20 min. Bij online reserveren kun je je plek kiezen op een plattegrond. Voldoende en schoon sanitair. Wij betaalden 513 NOK (2 pers., kleine camper) toen we ‘s middags voor dezelfde nacht boekten (eerder boeken is goedkoper).

Dampsagvegen 47

2609, Lillehammer, Noorwegen

gelegen aan het grote Mjøsameer - kleine winkel op camping - restaurant/centrum 3km

NOK 1.275,00

CKE - Camping Key Europe