Aurstad Camping AS

• Stroom

• Douche

Prima plek voor een overnachting, gelegen aan een kleine fjord. Mooi uitzicht. sanitair is sober maar heel schoon. Water, douche en toilet is gratis.

Sinds ik deze app gebruik, is dit een van de beste die ik heb gevonden. Er zijn voornamelijk permanente caravans op de site, maar er zijn ongeveer 10 sites beschikbaar voor kleine campers of campervans. De locatie is ongeëvenaard en direct aan het water. Het uitzicht is prachtig. Er is self check-in met kaartbetaling beschikbaar en het is in alle talen. Toiletten, douches zijn brandschoon. Een zeer gedenkwaardige plek voor mij op deze reis.

Marsjes65

jun 2022

wij arriveerden in de regen, dan blijkt het een matige, zeer drassige plek voor campers te zijn. veel vaste plekken. sanitair matig. niemand aanwezig voor ontvangst. Een lugubere camping bij slecht weer.

E39 1506

4520, Volda, Noorwegen

kleine camping aan de fjord - 7 plaatsen voor passanten aan het water - receptie is niet aanwezig bellen bij aankomst - centrum 15 km

€ 15,00 - € 25,00

(NOK 280,00)