Store Svenningvatn

• Shop of kiosk

3.6

AdenDiana

jun 2025

Een mooie locatie om een nachtje te verblijven. Voor 100NOK of €10,- cash in een envelop een prima plek. We hebben op mooiere plekken overnacht die gratis waren.

Kampertjuh33

jun 2025

Dit is tot nu toe de mooiste plek by far, waar we ooit gestaan hebben. Wat een uitzicht en 5 meter vh water. Geen voorzieningen, maar dat maakt niet uit vinden wij. Hier komen we graag terug. 👍🏼🌞😁

Marco1

jun 2025

We hebben hier op vrijdag 16 mei 2025 overnacht. Wat een heerlijke plek. We hebben direct links in de hoek gestaan wat een waanzinnige plek. Geen voorziening op een afvalbak na, maar zo heerlijk rustig. Het was druk bij de 20 euro plekken met vlonders maar daar hoef je niet te staan. Trouwens allemaal vriendelijke noren. Heerlijk hier de bbq aangezet en genoten van het uitzicht over het meer. Nog wat dronebeelden gemaakt.

E6

Trofors, Noorwegen

gelegen aan het meer Storsvenningvatnet - rustige omgeving - betaling middels envelop - droogtoilet - Trofors 26km - winkel/restaurant/centrum 12km

NOK 100,00