Kjerag Lysebotn Camping Resort

• Douche

• WiFi

Akyno

jul 2025

Prima camping, maar vrij prijzig. Wij moesten 900 nok betalen voor twee nachten incl stroom. Wel in het hoogseizoen. Omgeving is mooi, uitzicht op een waterval en hoge bergen. Rustdag genomen na Kjeragbolten. Sanitair is prima, terrein zelf is een combinatie van gras met grind. We mochten zelf een plekje uitzoeken op het camper terrein. Het is vooral een camping voor als je op doorreis bent. Ferry moet je op tijd boeken, en is niet heel duur.

jasperjasper

sep 2024

Opmerkelijk dat voorgaande gasten via deze weg klagen over de ferry en daarom wellicht een minder goede review geven. De camping heeft hier geen invloed op. Met vooraf reserveren konden wij (in september) met camper op de boot naar Lysebotn. Wij zijn hier 3 nachten geweest en hebben een fijne tijd gehad! Sanitair is nieuw en schoon. Behulpzame receptie en omgeving is erg mooi. Tegenover de camping korte wandeling naar waterval is een aanrader.

Marianne_67

jun 2024

Zoek zelf maar een plekje zegt de eigenaar. Maakt kennelijk niet uit hoeveel campers er staan, prop er maar gewoon weer een tussen. Max 2 meter tussen de campers vind ik te weinig. Terrein is erg oneffen. Receptie moeilijk te vinden. Ingang terrein is een chaos. Uitzicht: campers. Sanitair is wel ok. NB reactie op vorige reviews: de ferry neemt wel campers mee, maar je moet van tevoren online gereserveerd hebben, anders is er gewoon geen plek.

Sekundær Fylkesveg 500

Lysebotn, Noorwegen