Lone Camping

3.4

3.4

Geweldige camping aan het meer, kano's zijn ook beschikbaar om te vissen. Toiletten zijn schoon en ruim aanwezig. Het is het beste om bij aankomst douchemunten te kopen. De camperplek was geweldig; je kon zelf een plek kiezen. We komen zeker terug. Zeker een perfecte plek voor kinderen bij mooi weer, met veel recreatiemogelijkheden.

M5ontour

aug 2025

Prima camping met voldoende en schoon sanitair. Camperplaatsen in het grind, handig, maar voor een bijzettentje niet. Het plaatsje Lone is geen fluit aan. Wel 2 supermarkten en een tankstation om de hoek.

karinslegers

jul 2025

Deze camping ligt op zich erg mooi aan het meer, maar de plekken zijn behoorlijk krap en niet allemaal even aantrekkelijk. Wij mochten bij aankomst alleen kiezen uit een rijtje plekken aan de rivier, waar het vrij vol en drassig was. Er waren op andere plekken op de camping ook nog vrije plaatsen, geen idee waarom we daar niet mochten staan. Sanitair is nieuw en schoon. Wel wachtrijen op de geijkte tijden, maar dat is tot zover overal zo geweest.

Hardangervegen 697

5268, Bergen, Noorwegen

gelegen aan meer - busverbinding naar Bergen voor de deur - campingwinkel - druk in hoogseizoen - kanoverhuur - winkels/centrum 1,5km

1 mei t/m 31 aug

€ 35,00 - € 50,00