IKEA Åsane

• Campinggedrag niet toegestaan

• Honden toegestaan

Niels32

jul 2025

Wij stonden hier 30-07 aan de achterkant van de IKEA. Er was plaats genoeg voor campers. Er zijn plekken waar je achter over kunt steken en met een wat grotere camper kun je in twee vakken parkeren. Je kunt vanuit IKEA gratis met de bus naar her centraal station in Bergen, de bus vertrekt 1x per uur op het half uur (dus 10.30-11:30-12.30 etc). Bergen is zeer de moeite waard! IKEA bedankt dat we hier gratis mochten parkeren.

Nogal hectisch en absoluut niet geschikt voor campers die niet passen in een parkeervak. Ook aan de achterkant geen mogelijkheden. Ik denk dat IKEA liever geen campers meer ontvangt.

koentjes66

jun 2025

Heerlijke plek om te staan, helemaal omdat Ikea 2 dagen dicht is vanwege de Pinksteren. Overdag hoor je wel het verkeer maar 's nachts bijna niet.

Åsamyrane 250

5131, Bergen, Noorwegen

ieder uur gratis pendeldienst naar het busstation in het centrum (op het half uur) - toiletten open tijdens openingstijden. IKEA - Wi-Fi in de winkel en restaurant van IKEA - Bergen 14km - winkelcentrum Åsane minder dan 1 km LET OP: tijdens het hoogseizoen in de zomer: parkeren ma t/m vrij alleen tussen 21.00 en 08:30 uur - zaterdag van 20.30 tot 08:30 uur IKEA Åsane Customer Relations Manager