Gloppen Camping & Fritidssenter

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

Pascal&Ginie

aug 2025

Ik vond het heel mooi en ongedwongen. Prachtige uitzichten en gemoedelijke sfeer. Uiteraard een mooie gadget die in het water ligt, het replica vikingschip, maar het is wel een eyecatcher. En ja, de camping, een typische Noorse camping met veel vaste staanplaatsen, maar verder proper en schoon en een vriendelijke eigenaar en receptie. EN je kunt een bootje huren voor weinig! Leuk vissen in het Gloppenfjord.

MarcelenCaroline

mei 2025

Schitterend uitzicht op het meer, prima sanitair en WIFI, nu nog heel rustig. Jammer dat het verwarmde zwembad nog niet open was, maar dat snappen we bij een nachttemperatuur van 2 graden

Egon68

sep 2024

Kleine maar fijne camping. Zeer aardige exploitant. Sanitair is nieuw en net als het gehele complex zeer goed onderhouden. We zijn spontaan langer gebleven. Zou graag terugkomen.

Sørstrandsvegen 195

6823, Sandane, Noorwegen

61.76765 6.19621

gelegen aan het Nordfjord - afgebakende plaatsen - nabij zandstrand - campingwinkel - snackbar - gasflessenservice - fietsverhuur - roeibootveruur - zwembad - winkels/centrum 2km

NOK 350,00