4,38van 5
  • september 2023

Hele fijne camping met een goed restaurant. Het is nu sept en erg rustig. We hebben op onze doorreis naar het zuiden hier twee heerlijke nazomer dagen gestaan voor €28,- incl alles.

• september 2023

Een grote camping (>90 pl) tegen redelijke prijs, vooral gezien de uitstekende voorzieningen: zwembad, groot, schoon toilet- en doucheblok incl. afwasmachine. In september erg rustig. Vriendelijke staf

• juni 2023

Mooie en rustige camping met zwembad en goed restaurant, maar helaas is het restaurant in deze periode op maandag en dinsdag gesloten. Op loopafstand is een taverne. Sanitair schoon en (af-)was mogelijkheden ruim voldoende. Plek om tot rust te komen.

Bekijk alle 40 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
4,38van 5

• juni 2023