@pouwels.arthur
Lid van Campercontact sinds 2026
Stevig geprijsd zoals vele campings in Kroatië. Mooie camping, veel voorzieningen. Wij stonden op een (duurdere) plek dicht aan het water. Sanitair is prima verzorgd, modernen regelmatig schoongemaakt.
Heerlijk rustige camping met voornamelijk vaste plaatsen. Er zijn een paar plekken voor camper, caravan of vouwwagen met stroomaansluiting aan het meertje. Sanitair is eenvoudig en schoon. Vriendelijke ontvangst door de gastvrouw die alle voorzieningen liet zien en ons begeleide naar de plaats voor de vouwwagen. Leuke uitvalsbasis voor wandelingen of fietstochten.
Prima camping voor een overnachting op weg naar Kroatië. We konden zelf een plekje opzoeken voor de vouwwagen. Sanitair is prima en schoon.
Mooie, rustige camping met veel mogelijkheden voor uitstapjes, op de fiets of wandelend. Vriendelijke ontvangst. Sanitaire voorzieningen zijn prima. Ook nog een relax ruimte met tafelvoetbal en automaten voor wie geen camper of caravan heeft en liever niet onder een luifeltje in de regen zit 🥴. Plek waar wij stonden was wel erg “modderig” waardoor we bij het opbreken veel tijd nodig hadden voor het schoonmaken van de tent.
Prima camping maar wel een stevig tarief. Maar ja, na een vakantie in Kroatië ben je al snel gewend aan stevige tarieven voor een camping! Vriendelijke ontvangst, zelfs in het Nederlands. Sanitair is Oké. Voor iemand die op zoek is naar nachtrust is deze camping géén aanbeveling. Dicht bij de A3 dus veel lawaai van verkeer op de snelweg, ook ‘s nachts. Daarnaast veel laagvliegend verkeer tot diep in de nacht en vroeg in de morgen.