3,59van 5
  • september 2023

prachtige rustig plek. mooi uitzicht en niet duur . restaurants op loop afstand en lekker zwemmen.

• september 2023

Wij reden verder. Nu prachtig verkrijgbaar voor €10. Het is jammer voor het dorp, we hebben altijd extra geld in het dorp achtergelaten, we laten ons niet buitensluiten!!! Het was nooit leuk om op teer te staan, het was gewoon praktisch. De huidige prijs is simpelweg te hoog.

• augustus 2023

wij konden hier niet staan (laatste week van Juli )omdat er tijdens een dorpsfeest de gehele week er grote feesttenten stonden en niet toegankelijk was voor campers op dat moment.

Bekijk alle 101 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
3,59van 5

• augustus 2023

Download voor iOSDownload voor Android

Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons

Am Freizeit- und Wellnessbad Aqua Salza