Camping Parktherme Bad Radkersburg

• Stroom

4.5

lidewijw

jul 2025

Nog steeds een perfecte camping! Wel 46 €/nacht. Relatief kleine plek maar dat is ook het enige minpuntje. Top sanitair en in de ochtend komt de bakker langs. Er vlak naast de thermen waar je heerlijk kunt zwemmen en relaxen (incl uitgebreide sauna) met 10% korting op een dagkaart of met een kaart vanaf 15.30u of alleen in de avond. Wij hebben genoten!

Feuer-iq

sep 2023

Geweldig plek. Heel proper. Bakker ter plaatse in de ochtend. In onze badjas naar de thermale baden gegaan en daar een heerlijke dag gehad. Toegang tot het zwembad met korting vanaf de camping.

geertwoltjer

aug 2021

prima camping om een dagje de thermen en sauna’s te bezoeken. camping ligt direct naast de thermen op 2 minuten lopen van de thermen. tussendoor kun je dan even lunchen bij je eigen camper. een nette en overzichtelijke thermen. je campingbeheerder is echt iemand die gaat over ‘zijn’ terrein komt een beetje directief over maar dit alles wel vanuit betrokkenheid en goede bedoelingen. onze ervaring is dat er eigenlijk altijd wel plek is.

Thermenstraße 16

8490, Bad Radkersburg, Oostenrijk

Camping dichtbij Thermale Baden - bakker s morgens - fietstochten ook over de grens mogelijk - reserveren gewenst - centrum 1km

13 mrt t/m 15 dec