Parcheggio Fiera Innsbruck

Camperplaatsen

• Campinggedrag niet toegestaan

Dykes

jan 2026

Hier gestaan 25/26 januari. Ticket trekken bij slagboom achter ingang “Tiefgarage”. Prima afgeschermde en verlichte parkeerplaats in rustige buurt vlakbij station, waar je ook mag overnachten. Geen voorzieningen! Betalen vlak voor vertrek bij betaalautomaat (”Tickets”) of via QR code op het ticket maar betaling wel eerst volledig afronden anders gaat de slagboom niet open. Geen moment onveilig gevoeld, zou hier volgende keer weer heengaan.

Pieter-O

dec 2025

Ondanks de prijs van €28 (zonder voorzieningen) is dit een superplek om Innsbruck te bezoeken. Het gezellige centrum is op maar 10-15 mins lopen. Ons tweede bezoek hier, dit keer de kabelbaan vanuit het centrum helemaal naar boven op de berg gedaan; érg mooi ! En ook dit jaar wederom gestruikeld over de rand bij de betaalautomaat; hopelijk volgend jaar n keertje niet ;-)

WijnCamper

sep 2025

als er geen beurzen zijn kan je hier staan. wij hebben er een paar uur gestaan om Innsbruck te bekijken. daarna hebben we voor de nacht een andere plek gezocht. voelde voor ons beter.

Siebererstraße 7

6020, Innsbruck, Oostenrijk

Parking bij Messe - zonder voorzieningen - centrum 2km

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!

Claim deze locatie