Wat een mooie kleine gezellig camping met een mooi uitzicht op de bergen. In het restaurant kun je heerlijk eten. Het sanitair gebouw is schitterend. En hoe ze het doen weet ik niet maar ondanks de regen was het er binnen netjes en zuiver.
vorig jaar zomer hier een paar dagen gestaan en nu een week. 3 dagen skiën en 3 dagen wandelen. ondanks dat toiletgebouw gesloten was goed opgelost met schoon nood sanitair
Zoals reeds eerder beschreven: alles TOP. Wandelaars hebben vele mogelijkheden. De gastenkaart geeft vrij vervoer in de regio. Vanaf de camping ski je naar de lift. Zeer aardige personeel die hun best doen alles piekfijn te houden.
Dorf 33
6351, Scheffau am Wilden Kaiser, Oostenrijk47° 31' 27" N