Camping Zeinissee

HymerPiet01

jul 2025

wij hebben er 1 nacht gestaan en toen wij vooraf tijdens telefonisch contact vroeg wat de prijs was, werd er geen antwoord hierop gegeven. Toen wij na 1 nacht te hebben gestaan op een zeer kleine plaats op het grind, zonder ruimte voor onze luifel en geen stroom, gingen betalen: €53,00 en wel in contanten. We voelde ons echt bedrogen.

Kleine camping op een pracht locatie. Echter de prijs klopt niet, wij betaalden €41,70 voor 1 nacht, camper, 2 personen en stroom (€1,90). De camping is in het hoogseizoen zeer gewilde, stond vol toen wij aankwamen. Er was nog precies 1 plek vrij. Vriendelijke ontvangst. Wandelen en fietsen goed mogelijk in de werkelijk schitterende omgeving. Helaas was de Silvrettapas nog gesloten toen wij er waren, die gaat 19 juli 2025 weer beperkt open

Panajaro

jun 2025

camping op een prachtlocatie. alleen zeer jammer dat we een plaatsje toegewezen kregen van amper 7 bij 4, tegen de inrit aan. dit was geen kampeerplaats. Dit was een parkeerplaats met stroomvoorziening.

Zeinisjochstraße 122a

6563, Gaschurn, Oostenrijk

Gelegen bij pension - toeslag van de prijs bij kort verblijf - diverse kampeerplaatsen zie de website] -gratis gebruik van openbaar vervoer - centrum Galtur 6km

29 mei t/m 12 okt