4,46van 5
  • augustus 2023

Toen we overal op andere campings in Montafon werden afgewezen, ontdekten we deze prachtige camping. We werden 1 nacht hartelijk ontvangen met onze 8 m mobiel. Zeer net sanitair. Royale staanplaatsen. Prachtig ingebed in de natuur. We komen graag terug. Hartelijk dank.

• juli 2023

de prijs in 2023 was €33 voor 2 pers. plus €4 stroom en €3 voor de hond, super schone camping met prachtig zeer ruime sanitair.

• juni 2023

Zeer vriendelijk, geweldige locatie, lopen naar het dorp ongeveer 15 minuten. Douche en toilet net gerenoveerd, ziet er zeer netjes uit. Een geheime tip!!

Radhotel0614

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 23 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
4,46van 5
  • augustus 2023

• juli 2023

• juni 2023

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

Waldcamping Batmund