voor alle prijzen zie website - camping langs de rivier - omgeven door bomen - mountainbike en hiking - centrum 1.5km
Silvretta Straße 65c
6791, Sankt Gallenkirch, Oostenrijk€ 38,00 • 1 jan. t/m 6 jan.
€ 31,00 • 7 jan. t/m 20 feb.
€ 38,00 • 21 feb. t/m 1 mrt.
€ 31,00 • 2 mrt. t/m 19 apr.
€ 19,00 • 7 jun. t/m 27 jun.
€ 23,00 • 28 jun. t/m 8 sep.
€ 19,00 • 9 sep. t/m 3 nov.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
Kortingskaartende camping ligt mooi rustig maar de pryzen kloppen niet voor een nacht met 2p en 1hond kon mooi 29euro betalen dat vindt ik nogal veel voor 1nacht in september was hier op 26september
prima camperplaats, uitstekend sanitair,een 10 ,zie je niet vaak. Alleen iets meer verlichting op terrein zou een verbetering zijn
afgelopen week op deze leuke camping gestaan met camper, aanhanger en twee motoren. leuke uitvalsbasis voor mooie motorritten! de camping is mooi, genoeg schaduw en wij hadden een plaats waar aanhanger achter de camper kon blijven hangen en de motoren ook ernaast nog genoeg plek hadden. het sanitairgebouw is helemaal van deze tijd en je kunt er van de grond eten! vriendelijke uitbaters en voor ons dus zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
lees meerSilvretta Straße 65c
6791, Sankt Gallenkirch, Oostenrijk47° 1' 49" N
info@waldcamping-batmund.com
€ 38,00 • 1 jan. t/m 6 jan.
€ 31,00 • 7 jan. t/m 20 feb.
€ 38,00 • 21 feb. t/m 1 mrt.
€ 31,00 • 2 mrt. t/m 19 apr.
€ 19,00 • 7 jun. t/m 27 jun.
€ 23,00 • 28 jun. t/m 8 sep.
€ 19,00 • 9 sep. t/m 3 nov.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenWasmachine