De plaats heeft betere dagen gekend en de tuinman zou veel te doen hebben, ideaal voor een bezoek aan de stad.
Deels vrij smalle plaatsen die worden omzoomd door heggen. De nabijgelegen straat is duidelijk hoorbaar. Afvoerstation is erg onrein. Douches zijn oké
de plekken zijn zeker groot genoeg. maar het sanitair wordt echt slecht bijgehouden. de stad ligt zeker tot eind 2023 op de schop. personeel zou echt wel vriendelijker mogen zijn. wij betaalde voor 3 nachten €81,00
Krańcowa 98
61-036, Poznań, Polen52° 24' 12" N
camping@malta.poznan.pl
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons