Camping Pod krokwia

• Stroom

Eelke-en-Ria

okt 2025

Nog 1 ster, werkelijk deze camping was zeer teleurstellend met was er aangeboden wordt. Prijs- kwaliteit niet in verhouding. De informatie bij de receptie klopt niet meer. Het sanitair, luxe hoeft echt niet van ons, is om te huilen. Wc brillen die stuk zijn, douches met een douchegordijn waar iedereen langs loopt, 1 piepklein haakje voor je kleren. Wij willen best €36,50 betalen, maar dan moet het wel fatsoenlijk zijn er niet stokoud.

Freria

okt 2025

Dit is een zeer gedateerde en rommelige camping. De staat van sanitair, wat overigens wel schoon was, rechtvaardigt ons inziens niet het overnachtingstarief (€ 36,50 voor camper en 2 personen). Het dieptepunt was het gat in de grond, via een kapotte toiletpot, voor het legen van het chemisch toilet. Wat een viezigheid en stank. Echt goor. De tarieven die op CamperContact staan kloppen voor geen meter. De ACSI kortingskaart geldt hier niet.

tjokvol op de camping toch nog een plekje kunnen vinden( alles staat kris kras door elkaar) sanitair niet heel netjes maar als je niet te veel eisen stelt prima. Ondergrond is heel ongelijk. Heel veel toeristen wel prachtige bergen

Stefana Żeromskiego

34-500, Zakopane, Polen