Graag gedaan.
Zeer geschikte plek voor bezoek aan Warschau - Busstop op 250m - luxe sanitair - beperkte satelietontvangst
Odrębna 16
04-867, Warschau, PolenPLN 135,00 • 1 jan. t/m 12 jul.
PLN 155,00 • 13 jul. t/m 18 aug.
PLN 135,00 • 19 aug. t/m 31 dec.
CKE - Camping Key Europe, CCI - Camping Card International
KortingskaartenAardig personeel. Schone toiletten en douches. Leuke kleine plaats. We zullen terugkomen.
Graag gedaan.
Prima locatie. Wel wat aan de prijs maar de voorzieningen zijn prima en goed schoon. Restaurant bij de camping waar helaas geen hond in mag. Op de camping is een hond geen probleem. Met de fiets 17 kilometer naar de Rynek van Warschau.
2 nachten doorgebracht. heel vriendelijke en behulpzame ontvangst. kregen meteen uitleg over de bus naar het centrum en buskaartjes. ondanks tijdstip (19.00 uur) en zeer geringe bezetting konden we toch terecht in het restaurant voor een redelijke hap. sanitair is heel goed en erg schoon. voor bezoek aan Warschau een aanrader.
lees meerBedankt, tot ziens.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (16A)
Graag gedaan.
lees meerBedankt, tot ziens.
Odrębna 16
04-867, Warschau, Polen52° 10' 42" N
wok@campingwok.warszawa.pl
PLN 135,00 • 1 jan. t/m 12 jul.
PLN 155,00 • 13 jul. t/m 18 aug.
PLN 135,00 • 19 aug. t/m 31 dec.
CKE - Camping Key Europe, CCI - Camping Card International
KortingskaartenWasmachine