Camp-classic

• Stroom

Benoitkasbi

aug 2025

Kleine familiecamping, de beheerder is erg vriendelijk en behulpzaam. We hebben er echt van genoten en voelden ons er erg op ons gemak... De douches en toiletten zijn erg schoon en worden meerdere keren per dag schoongemaakt... Je kunt er elektriciteit aansluiten, het grijze water legen en de afvalcontainer schoonmaken en legen. Water is ook beschikbaar! De zee ligt op 3 km loopafstand... We hebben er twee nachten doorgebracht voor 70 euro, met z'n vieren en een hond!

Ontzettend vriendelijke eigenaresse. Ontvangst geeft meteen een welkom gevoel. De voorzieningen zijn goed geregeld. De locatie is super, vlakbij de kust, maar schoon en minder toeristisch. De camping had zelf adapters voor de stroomkabels, wat erg prettig was. Er is wifi en schoon drinkwater aanwezig. De eigenaresse gaf uitleg over de omgeving waardoor we meteen gericht op de fiets konden stappen om een rondje te wandelen door de duinen.

Mart-en-An

jul 2025

Prachtige camping naast prachtig natuurgebied. Wij waren hier half juni 6 nachten. Vriendelijke ontvangst door keurige dame die goed engels spreekt. Schoon en goed sanitair. Ooievaar liep op de camping. Goede wandel- en fiets mogelijkhgeden. Op 2 km. van prachtige strand en duinen. Een aanrader voor een rustige vakantie met veel natuur. Wij betaalden € 22 per nacht incl. alles. Restaurants op loopafstand. Winkel 15 minuten op de fiets.

Smoldzinski las 37m

76-214, Czołpino, Polen

camping met restaurant - Słowiński National Park 500 meter supermarkt 1 km. - Bushalte 700 meter - oostzee met zandstrand 2.5km.

1 mei t/m 31 okt

PLN 88,00