Camping Nad Jeziorem

• Stroom

Roy52

aug 2024

Kleine camping. Eén nacht 2 volwassenen geen elektriciteit 21 euro. Plaatsen niet vlak en meestal klein. Faciliteiten zijn prima, beetje gedateerd maar schoon. Het beste van alles, bier slechts ongeveer twee euro. Chemische afvalstortplaats handig. Water dichtbij alle plaatsen.

Peter

aug 2023

Toen wij aankwamen op vrijdag 18 augustus, bleek de camping vol met Poolse bezoekers. Wij mochten met de camper (2 personen + hond) op het parkeer tereintje op de camping staan naast de geparkeerde auto's voor 125 zlt. per nacht. Twee nachten gestaan. Sanitair oud maar schoon. Prima zwemmeer bij de camping.

Daan73

aug 2023

Een nette camping tegen de helling. Je krijgt een boxnummer toegewezen, plekken zijn gescheiden door groen. De camping heeft een eigen bar waar geen gasten zaten toen wij er waren. Via een trap loop je zo naar het meertje buiten de camping. Het meertje heeft een strand en een mooie steiger. De douches en toiletten op de camping waren heel schoon. Wij betaalden 105 Zloty voor een plek, twee volwassenen en een kind, zonder stroom. (ongeveer24€).

Turystyczna 4

72-410, Golczewo, Polen