Parking Barragem do Roxo

• Vuilnisbak

• Honden toegestaan

Nico-en-Lisette

1 weken geleden

Begin december, en we zijn hier alweer beland. Een heerlijke plek, er lopen drie honden, lijkt of het zwerfhonden zijn maar vlooien banden en hals banden zie je niet bij zwervers. Een mevr heeft in de review geschreven “ jammer dat we de hond niet konden meenemen “ , gelukkig heeft ze het ook niet gedaan, de drie honden zijn lief vriendelijk en erg op elkaar gesteld! Zou gewoon zielig zijn om ze of één ervan hier weg te halen!

W

WomoArto88

nov 2025

Iedereen die van de natuur houdt, moet hier verblijven. Een plek van rust en stilte, op een paar honden na. Anders waren alleen de kraanvogels te zien en te horen. Geen voorzieningen, en wees voorzichtig: als het regent, wordt de grond extreem zacht en kun je vast komen te zitten.

Rujabi

okt 2025

Camperplaats zonder voorzieningen. Alleen een vuilnisbak. Mooie omgeving bij de stuwdam. De herder kwam nog langs met 5 geiten en de loslopende honden liepen ook nog rond. Omdat wij zelf ook een hond hebben toch wel een beetje spannend. Gelukkig niets gebeurd. Na één nacht vond ik het wel genoeg...

Unnamed Road

7600, Ervidel, Portugal

37° 56' 11" N 8° 4' 52" W

37.93647 -8.08113

rustig gelegen camperlocatie ten Z van Ervidel aan het meer - centrum 3km

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!