3,73van 5
  • januari 2023

dit is geen camperplaats noch camping. het is een prima parkeerplek zonder voorzieningen, op een mooie locatie aan de rivier, en een stadje dat het bezoeken waard is. Arnold Elisabeth.

• september 2022

Mooie plek. Konden nergens vinden of we hier mochten overnachten. Zijn toch maar doorgereden

• mei 2022

Locatie niet meer toegankelijk. Men lijkt aan het werk om een andere bestemming te geven, zoals kano verhuur. We zijn boven gaan staan op de grote 'parkeerplaats'.

ReijerJ

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 45 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
3,73van 5
  • januari 2023

• september 2022

• mei 2022

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

• Rua Doutor Afonso Costa

7750, Mértola, Portugal