Camping Belinheses

• Stroom

• Douche

janbosnl

aug 2025

We verbleven hier 2 dagen, bij eb is er een enorm zandstrand, bij vloed een rotsachtige kust. Prachtig. De plek is goed onderhouden. Fijne douche, schone toiletten. We mochten onze hond meenemen naar het restaurant, geen enkel probleem, zolang ze maar buiten en aangelijnd zat. Lijkt me redelijk. Geen enkel restaurant in Portugal waar we zijn geweest, accepteert een hond binnen. Ook een vrij normaal verzoek om de hond buiten de camping uit te laten. Wie wil er nou overal over hondenpoep struikelen?

vee1956

jul 2025

Hier 25 juli. Nooit een camping gehad die ons vertelde dat we geen honden mochten uitlaten op de camping, in de afwasruimte of bij de bar. We kregen te horen dat we alleen met de hond van de plaats naar de poort mochten lopen. Ik laat mijn hond niet in de camper achter om de bar te gebruiken, dus dat is een teleurstelling. Ik zou er 2 nachten verblijven, maar ben er maar 1 gebleven. De camping is oké, veel permanente caravans met zeil. Rustig op maandag. Douches/toiletten schoon, geen papier of zeep. Camper voor 2 personen (optie) € 27

conducente

jun 2025

mooie schone camping ik heb betaald voor twee personen plus camper en elektriciteit 20,50 rustige zee 4 minuten rijden mooi strand let op voor degenen die van vico komen campingbord is niet zichtbaar

Rua da Ribeira

4740-239, Esposende, Portugal