zwembad - centrum 4km
N339
Covilhã, Portugal€ 8,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenNa op 2 plekken niet terecht te kunnen belmonte en valhelhas bel ik eerst telefoon wordt na 4x bellen niet opgenomen
Hier een nacht gestaan voor € 13,40 incl stroom. Veel vaste plaatsen, kregen een plaats aangewezen via een hobbelig pad naar beneden. wel rustig gestaan onder de bomen. Gezien de status van de camping niet naar het sanitair gekeken. Gr Els en Lex
sanitair is oud. In oktober zeer stil. wij werden op P-plaats links naast de receptie gezet. Waardeloze plek want ik kon er bijna niet meer wegkomen, steil hellinkje omhoog waar ik mijn achterbumper op heb stuk gereden. Kon NL. alleen maar met een aanloopje naar boven komen. Slechte ervaring dus.
Wasmachine
Covilhã, Portugal40° 17' 14" N
7° 31' 38" W
-7.52711
campismo.piao@hotmail.com
€ 8,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet