Almada D'Ouro club

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

mojocampertje

mei 2025

22 mei 2025 staan we hier op een verlaten terrein, de enige gasten, wat heerlijk om zoveel ruimte te hebben, fijn dat er water bij de plaats is, ook electriciteit aanwezig. De douche hebben we niet gebruikt, vanwege de staat ervan. liever koud douchen met eigen buitendouche. WC niet gevonden, de host was alleen s ochtends even aanwezig. Fijne wandeling naar Odeleite gemaakt en lekker gegeten bij Restaurant Marca. Uitzicht stuwmeer is prachtig

Camperdelbon

mei 2025

5 mei was hier nog geen host aanwezig. Dus toilet en douche niet toegankelijk. Elektra werkt wel. Ledigen toilet en grijs water mogelijk. Je kan het bedrag in de brievenbus steken. Zorg dus voor cash. Prachtig uitzicht. Wildcaminggevoel en toch alles bij de hand wat je nodig hebt.

Frenchies

mrt 2025

bezocht deze stop meerdere malen. stelt nooit teleur. Vandaag is waarschijnlijk de slechtste dag die we hier hebben meegemaakt met het weer. Maar je moet gewoon van de omgeving en de ruimte die je hebt houden. Geweldige waarde, ik hou ervan!

8950, Alcaria, Portugal

37° 19' 54" N 7° 28' 6" W

37.33169 -7.46838

Sitecode: 19644

locatie in de bergen met uitzicht op meer