cafés en bars 50m - strand 500m - centrum 700m
8365-184, Armação de Pêra, Portugal
€ 11,00 • 1 jan. t/m 30 apr.
€ 15,50 • 1 mei t/m 30 jun.
€ 18,00 • 1 jul. t/m 31 aug.
€ 15,50 • 1 sep. t/m 30 sep.
€ 11,00 • 1 okt. t/m 31 dec.
KortingskaartenCamping op een mooie loopafstand van het strand. wij werden erg vriendelijk ontvangen en mochten zelf een plekje uitzoeken. Sanitair verouderd maar schoon.
We hielden niet van deze camping en zouden niet meer komen. Zeer ongeorganiseerd, alleen koud water voor douche en afwas. Alles is erg verouderd en verwaarloosd.
Wat een leuke, ruime en toch rustige camping. Alles lekker flexibel, vriendelijk personeel (spreken Engels). Ga ook eten in het Restaurant. Goed! en aardig personeel. Sanitair toe aan onderhoud. Wel warme douche en redelijk schoon.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
37° 6' 32" N
8° 21' 12" W
-8.35343
geral@camping-armacao-pera.com
€ 11,00 • 1 jan. t/m 30 apr.
€ 15,50 • 1 mei t/m 30 jun.
€ 18,00 • 1 jul. t/m 31 aug.
€ 15,50 • 1 sep. t/m 30 sep.
€ 11,00 • 1 okt. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet