Camperocatie in 2020 geopend - gebruik GPS-coordinaten - vanaf GPS-punt doorrijden naar woonhuis - centrum 2km
Urbanização Montes Mourinhos A1
8365, Armação de Pêra, Portugal€ 12,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
Kortingskaartenleuke plaats op gravel geen superluxe maar gewoon alles wat je nodig hebt. wij betaalden 9 euro inclusief stroom. alles is op loopafstand.
een fijne sfeervolle plek , grote plaatsen , prachtig uitzicht ! geen last van blaffende honden . geen verkeer , heerlijk rustig. Er is 1 toilet en een buitendouche ( niet warm ).
De ruimte kost 6 of 8 € afhankelijk van de grootte van de ruimte, elektriciteit kost 3 €, er zijn in totaal 57 plaatsen
Wasmachine
8365, Armação de Pêra, Portugal37° 6' 47" N
8° 22' 30" W
-8.37508
+3515194727005
€ 12,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenWasmachine