Motorhome Park Acoteias

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

sparkyken

nov 2025

Erg fijne CP, veel langkampeerplekken, aangezien ik geen fiets heb en de busdienst erg onregelmatig is, maar ik ben er maar twee nachten gebleven. Voor mij was de locatie te ver van Albufeira. Ik betaalde € 12 inclusief elektriciteit als soloreiziger. Douche extra, maar ik gebruikte mijn eigen douche.

J&M-Hoolsema

jul 2025

Bij aankomst een super vriendelijke ontvangst. We mochten zelf een plekje uitzoeken. Alles klopt op deze camperplaats en de voorzieningen zijn goed. Voor douchen en toiletgebruik moet je betalen en dat is helemaal prima, zijn wat ons betreft camping voorzieningen. Ruime plaatsen die afgebakend zijn met een stoeprand en touwen. Alles is keurig netjes. Het is circa 5 minuten lopen naar het strand. 6 nachten blijven hangen. Veel voor € 13,50 /nacht

womo1961

jun 2025

Een supercentrale locatie vlakbij de zee, en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Zelfs voor grote voertuigen is het geen probleem; ik heb de perfecte parkeerplaats gevonden. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Ik kom zeker terug. Het is er erg druk in de winter.

Estrada do Alfamar

8200, Olhos de Água, Portugal

37° 5' 21" N 8° 9' 32" W

37.08911 -8.159

rustige locatie - strand 600m - bushalte voor de poort - brood aan overzijde van straat - centrum 8km

1 jan t/m 30 jun

1 jul t/m 31 jul

1 aug t/m 31 aug

Toon alle tijden en prijzen