3,45van 5
  • november 2023

goedenavond het is geen goede plek om te parkeren omdat we na 2 uur installatie werden afgewezen, mijn vrouw begon te slapen en toen kwam de politie ons eruit schoppen en andere mensen

• juli 2023

we hebben het hier voor een nachtje heel leuk gehad. fantastisch uitzicht, rustige plek. geen voorzieningen

• juni 2023

prachtige plek, maar de douches zijn niet meer toegankelijk. gratis staan op heerlijke plek, zonder voorzieningen

andreavandegraaf

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 72 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
3,45van 5
  • november 2023

• juli 2023

• juni 2023

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

• N247

Cascais, Portugal

38° 43' 41" N

9° 28' 29" W

-9.47483

Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons

Parking Praia Guincho