Orbitur Viana do Castelo

JoPauli1964

okt 2025

De locatie is fantastisch! Een paradijs voor surfers! Volgens onze informatie is de plek over het algemeen gesloten! We weten niet wat er gaat gebeuren!

Dims

jun 2025

Een wat naargeestige verouderde camping. Heel vriendelijk personeel aan de receptie en ook in het mini kampwinkeltje en bar. Engelssprekend. Maar hele kleine plekjes. Het sanitair is verouderd maar wel functioneel en schoon! Veel surfers, er wordt niet gegroet tussen de bezoekers. Gereserveerd van dinsdag tot dinsdag maar zaterdag al vertrokken. Geen refund/creditering. Er zullen vast mensen met plezier komen maar het was niet onze camping.

dure camping, we waren met z'n vieren met een camper en een klein bijzettentje op dezelfde plaats, we betaalden €67.koud water voor de afwas en voor de douche in de ochtend voor de mannen. we wezen de beheerder erop die dacht dat we niet wisten hoe we een kraan moesten gebruiken....wreed gebrek aan onderhoud van de sanitaire voorzieningen, krap terrein voor campers.

Travessa Diogo Alvares "O Caramuru" 161

4935, Viana do Castelo, Portugal