Campscape Beira Marvao Alentejo

• Vuilnisbak

4.7

user681148596

okt 2025

Bedankt Vitor & Ronald voor de fijne tijd bij jullie! Alles top! Heel fijne gastheren, beter kunnen wij het als kampeerders niet wensen! Prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen! Dikke knuffel van Wilma&Han

Hobbymos

okt 2025

Mooie ruime plekken, zelf een plekje zoeken, heerlijk zwembad, fluitende vogels, rondlopende ezels, lekker eten op het gezellige terras, prachtige omgeving om te fietsen en wandelen. Wat wil je nog meer? Wij komen zeker terug op deze gastvrije campscape van Ronald en Vitor!

alphagrangeconsulting

sep 2025

We verbleven er 4 nachten en hadden graag langer willen blijven. Alle faciliteiten die je nodig hebt (het zoutwaterzwembad was geweldig) en de geweldige gastvrijheid van Vitor en Ronald. We raden de gezamenlijke maaltijd 's avonds aan, en het heerlijke brood en de eieren die 's ochtends bij je bezorgd worden. Een heerlijk rustig toevluchtsoord, gezegend met heldere sterrennachten en heerlijke warme dagen. Andrew en Morag

Estrada de Castelo de Vide

7330-013, Marvão, Portugal

39° 25' 40" N 7° 23' 8" W

39.42791 -7.38552

Adult only (16+), minimum verblijf 2 nachten. Reserveren aanbevolen (via de website). Parque Natural da Serra de Sao Mamede, ruraal en natuurlijk landgoed, rust en ruimte, verbluffende uitzichten, wandel- en fietsroutes, kasteeldorpen Marvao en Castelo de Vide, zoutwaterzwembad, kiosk en terras Amsterdao.

1 jan t/m 16 okt

25 nov t/m 31 mrt

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!