Parking Ponte de Sor

• Stroom

• Vuilnisbak

Manoeuvreren om naar binnen. Je moet een account aanmaken bij Outdoor Routes en een plek reserveren. Daarna krijg je een plaats toegewezen en een QR code, waarmee je de slagboom omhoog krijgt. Al met al hebben we meer dan een halfuur daar gestaan. Als je een account aanmaakt kun je je geboortejaar niet invullen, daar hebben we 2025 maar ingevuld. Tip: maak vantevoren een account aan en reserveer als je weet dat je hierheen gaat! €4 excl stroom.

Madje

dec 2024

prachtige plek maar U heeft het al gelezen, probeer maar eens binnen te komen. Doodzonde dat er geen Engelse of Duitse of Franse uitleg is. Ik ben op de parking ernaast gaan staan maar wel electriciteit gepikt...

Camperplaats eigenlijk alleen geschikt voor buscampers. ingang is erg smal om met een 7m1 camper binnen te komen. ook wordt het je onmogelijk gemaakt om met bankpas binnen te komen via de slagboom, dit alleen met creditcard en alles in het Portugees. Wij zijn doorgereden.

Rua Alexandre Robalo Cardoso

7400, Ponte de Sor, Portugal

39° 15' 26" N 8° 0' 49" W

39.2572396 -8.01348175

Nieuwe locatie aan de noordkant van de stad

1 jan t/m 31 mei

1 jun t/m 30 sep

1 okt t/m 31 dec

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!