rustig en centraal gelegen - vlakbij de waterkant met schitterend uitzicht op de rivier de Taag - centrum 250m
Rua 25 de Abril
2260-412, Vila Nova da Barquinha, Portugal€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenHeerlijk gratis en veilig parkeren, druk in het weekend maar prima in de week, alle diensten behalve ehu maar dat is OK voor een nacht of twee! Wandelen en een mooi park met barretjes, prima tussenstop!
mooie parkeerplaats. of het echt een camper plaats is weet ik niet. wel een servicepunt. maar nergens een bord waarop staat dat je mag overnachten
Heb er twee nachten gestaan. Het was een goede uitvalsbasis voor de wandeling die ik wilde maken. Handig dat er openbare toiletten zijn en het restaurant inderdaad. Er stonden nog een stuk of vijf andere campers en 's nachts was het rustig. Prima gratis plek.
Campinggedrag niet toegestaan
2260-412, Vila Nova da Barquinha, Portugal39° 27' 29" N
8° 25' 57" W
-8.4324
+351249720358
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet