Quinta da Padrela

• Douche

D

Dangerousdebs

okt 2025

Wat een prachtige locatie! Ongelooflijk dat het gratis is. Met een prachtig uitzicht, een gloednieuw toilet- en douchegebouw met een buitenzwembad, alles brandschoon en elektriciteit beschikbaar voor 10 euro per nacht. De wijntour was uitstekend. José is gepassioneerd door zijn vak en geeft een grappig maar fascinerend inzicht in de Douro-regio, haar wijnen, port en extra vierge olijfolie. Al deze producten zijn heerlijk en te koop, we raden een bezoek ten zeerste aan.

PetraenMarcel

sep 2025

Wat een pareltje van een plek! je staat op een parkeerplek bij de Quinta. Niet zomaar een camperplek maar incl. stroom, nieuw sanitairgebouw én zwembad! En dat allemaal met een prachtig uitzicht op de wijngaarden van de eigenaar. We hebben daar de rondleiding en wijnproeverij gedaan, geheel vrijblijvend. Zeker een aanrader. José vertelt met humor en passie over hun familiebedrijf. Fietsen(e- bike) heel erg lastig vanwege erg steile heuvels!

Hans-en-Sandra

sep 2025

Geweldige plek, rustig gelegen in de wijngaard. Vriendelijk ontvangst door José. Prima sanitair, er stond alleen wel telkens water op de vloer. We hebben deelgenomen aan de wijntour- en proeverij. Is alleen om 10 uur 's ochtends, dat is het enige minpuntje als je dezelfde dag nog wilt doorrijden. Wij zijn gewoon een nachtje langer gebleven. De tour is erg informatief en interessant, de moeite waard!

5120, Barcos - Tabuaço, Portugal

41° 7' 42" N 7° 35' 0" W

41.12839 -7.58334

rechts aan een landweg - goede plek om tot rust te komen - nabij stadje Barcos en wijndorpen