familiecamping op 9km van Baia Mare - gebruik GPS-coordinaten - Engels, Frans en Roemeens gesproken - centrum 200m
Strada Crinului
437280, Săcălășeni, RoemeniëRON 70,00 • 15 apr. t/m 15 okt.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenMooie kleine camping. Alle camper voorzieningen goed geregeld. Zeer aardige eigenaresse. Super toiletvoorzieningen.
Rustige kleine camping, mooi aangelegd. Sanitaire voorzieningen zeer schoon. Alles heel mooi gedaan. De eigenaresse en haar dochter maken het positieve plaatje compleet. Ze hebben ons enorm geholpen met hun advies om de juiste manier te vinden om Maramures echt te ontdekken. dank daarvoor Wolfgang en Tia
lees meerWe stonden daar alleen. Vriendelijke ontvangst, alle faciliteiten aanwezig, en alles zeer liefdevol voorbereid. Beste camping na 3 weken rondreis! Alleen de constant blaffende hond achter het hek reed ons vroeg de stacaravan in. 14€ met elektriciteit.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (16A)
437280, Săcălășeni, Roemenië47° 34' 56" N
contact@campingnoroc.com
RON 70,00 • 15 apr. t/m 15 okt.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenWasmachine