Gimi Camping

• Lozen afvalwater

• Stroom

tollerpower

okt 2025

onze ervaring is helaas heel anders na acht uur rijden kwamen we aan, camping al moeilijk te vinden. uiteindelijk opgebeld, kregen te horen we zijn dicht rijdt u maar door. Terwijl hij toch echt als geopend staat. voor ons geen warm welkom helaas. zeker ook niet voor herhaling vatbaar. uiteindelijk een half uurtje terug rijden troffen we wel een hele vriendelijke eigenaar, die ondanks gesloten ons hartelijk welkom heette.

mud23

sep 2025

Een kleine camping die gewoonweg fantastisch is. Alles is liefdevol onderhouden, erg schoon en absoluut de 100 RON voor twee personen met een camper waard. Ik zou er zo weer naartoe gaan.

Agula

aug 2025

We verbleven gisteravond op de camping. We reizen met een camper door Roemenië. We waren onder de indruk van de gastvrijheid van de eigenaren. Het zijn ongelooflijk vriendelijke mensen die goed voor hun gasten zorgen. De toiletten en douches zijn schoon en goed onderhouden. Overal ruikt het fris. Goede faciliteiten: twee keukens met eethoekjes, partytenten, water en elektriciteit bij elke plek. Veel groen en een prachtig uitzicht. Een echte aanrader. Aga i Tomek

Strada Varteje

207465, Malu Vârtop, Roemenië

Camping - kantine met bar - in bos - centrum 500mr

€ 15,00 - € 25,00

(RON 80,00)

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!