Vriendelijke ontvangst. Zelf plek uitzoeken. gratis WiFi, redelijk goed. camping sluit dit jaar op 15-10 ivm verbouwing sanitair. Nu redelijk gedateerd, maar wel heel schoon. Wip en schommel voor de kleintjes. veel muggen ivm locatie naast de Donau. Redelijk veel geluidsoverlast ‘snachts van scheepvaart en omringende fabrieken. 2 personen, auto, vouwwagen en stroom bijna €30 Erg prijzig, gezien er ook verder geen voorzieningen zijn.
lees meerGoed verzorgde camping. Gastvrije vriendelijke ontvangst. gezellig vanwege aankleding door plantjes, bloembakken, picknick tafel en zitjes met barbeque. mooi aan de Donau en op fietsafstand van Belgrado. Er ligt een mooi fietspad in het park dat je tot de brug brengt waar je bij de cathedral en fort uitkomt en vandaar de stad kunt verkennen. Meer dan een doorgang camping eigenlijk.
lees meerVriendelijke ontvangst door Marija. Alles voor de camper aanwezig, Belgrado is een hectische stad met slechte wegen,Wij betaalden voor de camper en twee personen ongeveer €19,50.per nacht. zonder stroom.
lees meerUnnamed Road
Belgrado, Servië44° 52' 42" N
campdunav@amkjedinstvo.rs
+381112199072
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons