Camp Terme Čatez

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Je geniet hier van uitgebreide faciliteiten zoals toegang tot het grote thermale waterpark met binnen- en buitenzwembaden, wellness en sportmogelijkheden, terwijl je toch midden in de natuur verblijft met voorzieningen als elektriciteit, water en gratis wifi bij de staanplaatsen.

Lees verder

• Lozen afvalwater

• Stroom

zwembad top, sanitair slecht schoongehouden. er zijn veel meer gasten als dat hun schoonmakers hebben. geen vriendelijk personeel. niet ons ding

TamPen

jul 2025

Wij zijn 3 nachtjes hier geweest. Mega groot park en belachelijk duur. Voor 3 dagen hebben we 245 euro betaald. Restaurants en supermarkt zijn ook aan prijzige kant. Zwembad is leuk voor kinderen maar ontzettend druk bij goed weer. Niet gasten kunnen ook gebruik maken van het zwembad. Sanitair is verouderd en heel vies. Een van de sanitairhuisje was gesloten (dicht bij het grote grasveld) Als je van rust en natuur houdt is dit niet de plek.

Wij waren 3 nachten op Terme Catez met 2 volwassenen, 2 peuters en 2 hondjes. Het zwembad viel natuurlijk goed in de smaak, daar hield het verder ook mee op. Restaurants en supermarkt op het park zijn constant dicht, dus er is amper eten te halen. De service is ook niet top. Sanitairgebouw is beschimmeld en vies.

Topliška cesta 35

8250, Brežice, Slovenië

Locatie host

Lees verder

camping compleet met spa, waterpark met zwembaden en glijbanen - vlakbij de snelweg A2 - rustige plek - overdag gratis op de parkeerplaats - thermaal temperatuur 33ºC - prijs geldt voor augustus - centrum 2km